tiistai 26. kesäkuuta 2012

Miten saan mainetta, kunniaa ja varallisuutta käyttämällä avoimia maastotietoja

Tee tai ideoi sovellus! 
Ota käyttöösi MML:n tiedostopalvelusta tarjolla olevia aineistoja tai hyödynnä äskettäin avattua WMTS beta rajapintapalvelua. Rakenna avoimia aineistoja hyödyntävä sovellus ja ilmoita se Apps4Finland kilpailuun.

Sovelluksesi voi voittaa palkintoja eri kilpailusarjoissa tai saada MML:n myöntämän Maps4Finland erikoispalkinnon. Maps4Finland myönnetään innovatiiviselle, karttoja uudella tavalla hyödyntävälle sovellukselle. Parhaat paikkatietoja hyödyntävät kilpailusovellukset saavat mahdollisuuden esittäytyä marraskuussa Helsingin messukeskuksessa pidettävillä Paikkatietomarkkinoilla. Paikkatietomarkkinat on merkittävin vuosittainen paikkatietoalan ammattitapahtuma Suomessa ja antaa loistavan tilaisuuden hankkia kontakteja alan toimijoihin.

Onko mielessäsi on sovellus, jollaista olisit aina halunnut käyttää, mutta kukaan ei ole vielä sellaista tehnyt? Ilmoita avoimia aineistoja hyödyntävä keksintösi ideasarjaan. Parhaat ideatkin palkitaan. Eikä tässä vielä kaikki. Jos joku muukin pitää ideastasi ja tekee siitä palkitun sovelluksen voit voittaa lisää palkintoja! Tutustu kilpailukategorioihin, aikatauluihin ja sääntöihin Apps4Finland kilpailun sivuilla ja ota avoimet aineistot hyötykäyttöön!

Maastotiedot auki -blogi on kuluneen kevään aikana kertonut avaamisen etenemisestä ja eteen tulleista kiemuroista. Blogi jää nyt hetkeksi lomailemaan, mutta kommentoida ja keskustella voi toki kesälläkin. Viimeistään elokuussa palaamme tarkastelemaan kesän satoa.

Hyvää ja idearikasta kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti